Close

Czy trzeba usuwać konta Pracowników, którzy zakończyli współpracę z firmą?

Nie ma potrzeby usuwania konta Pracownika, który zakończył współpracę – wystarczy zablokować jego konto i wówczas wróci ono do puli (zablokowane konta nie są wliczane do limitu kont Pracowników).

Szczegóły konta pracownika w aplikacji HRnest.

Blokada konta pracownika w aplikacji HRnest.

Jeżeli jednak zależy Ci na całkowitym usunięciu konta, możesz je usunąć z poziomu Organizacji.

Usuwanie konta pracownika w aplikacji HRnest.

Pamiętaj jednak, że usunięcie konta Pracownika wiąże się z nieodwracalną utratą wszystkich danych (w tym wniosków) powiązanych z tym kontem. Blokując konto, będziesz mieć możliwość wglądu w pełną historię Pracownika.

Usunięcie konta pracownika w aplikacji HRnest.

Ta strona korzysta z ciasteczek.